Confused!

We are confused!

Det första beräknade förlossningsdatumet vi fick var 10 april på inskrivningen. I och med att jag har oregelbunden mens bad vi om att få göra ett tidigt ultraljud för att fastställa ett datum. På det tidiga ultraljudet korrigerades datumet till den 17 mars, alltså ganska mycket. Detta datum är alltså det vi har gått efter,
fram tills idag!

Idag blev vi framflyttade igen, till den 8 april! Det innebär att jag inte alls är i v. 20 nu, jag är i självaste verket i v. 18 (17+0 idag). Det förklarar min viktuppgång som inte existerar och min mage som inte har vuxit så mycket än.

Så nu måste jag korrigera mina magbilder här på bloggen så det blir rätt, kommer upp en i veckan också på "riktiga" v. 18.

Sorry för att jag confusat er, men jag är lika confused kan jag lova!




Ps. Åker spontant till Ullared imorgon med pappa och brorsan, ska sukta efter fina babygrejer och en massa annat strunt! Så vi hörs när jag kommer hem på onsdag om jag inte hinner blogga något på vägen!


Boy or girl?

Vilken dag!

Vi var imorse på vårt efterlängtade ultraljud och allt såg tack gode gud bra ut. Det var såå häftigt att få se vår lilla skatt röra sig där inne och det är sjukt coolt vad tekniken kan åstadkomma!

Både jag och F var skitnervösa i väntrummet och det blev inte bättre av att vi fick vänta i 10 min extra. Det kändes som en evighet! Min brorsa Martin var också med, jag ville att han skulle dela den här upplevelsen med oss och jag tror att han tyckte det var rätt coolt han med :)


Hur som haver.... När vi fått reda på att bebisen var frisk och allt såg ut som det skulle (av det man såg, man är ju aldrig 100 % säker) sa vi lite försiktigt att vi gärna ville veta vad det är för kön om det gick att se.
Men vi har en blyg liten en därinne som inte vill blotta sig i onödan. Antingen visade bebisen rumpan till oss eller så hölls handen mellan benen.
Dock sa "ultraljudstanten" att hon redan den första minuten såg direkt vad det var för kön utan att se själva "könet". Hon var 90 % säker sa hon.

Sååå......För er som är intresserade så är vår lilla skatt där inne med största sannolikhet en liten......


Babygirl!




Kraschad dator och en mysig helg

Har en mycket otrevlig dator, därav ingen update. Med kombinationen internetsladd (so last year), spräckt skärm och en tillfällig skärm vid sidan av som har cp-färg på displayen är det inte alltid så kul att ta upp dator(erna) och finna motivation till att blogga. Vi har även haft gäster här både i fredags och i lördags, då åker dator(erna) in i garderoben och det är lite bökigt och fixa sen. Hoppas ni förstår.




I fredags kom mina bästa tjejer hit, Helena, Emma & Steffie. Vi gick ut och käkade och hade så där mysigt och bra som man bara kan ha med sina bästa vänner.
Finns inga bättre!



Imorn är det måndag, vilket betyder ultraljud! Jag blickar några år bakåt och känner exakt samma känsla som kvällen innan en viktig tävling. Pirrig, nervös men så fruktansvärt förväntansfull!


Nedräkning


5 dagar kvar till ultraljud!

Vi har beslutat oss för att ta reda på bebisens kön om det är möjligt. Dels för att vi är supernyfikna båda två och absolut inte kan hålla oss och dels för att vi vill veta så mycket som möjligt om denna lilla varelse som vi faktiskt ska ta hand om i minst 18 år. Lite framförhållning sitter inte fel då helt enkelt :)

Visste ni att 4 av 5 tar reda på barnets kön innan ankomst?

Ni får gärna ha tankar kring detta, det är inget som kommer att ändra vårt val men vore kul att veta.

Och sen då, pojke eller flicka?

Jag kan säga så här... Den kvinnliga intutionen har väl sällan fel? Har drömt 3 ggr om livet efter födseln och det har blivit samma kön varje gång..Spännande va!?




(INTE min mage, bild lånad från Google)

 




Slappishdag

Idag har jag och Alma haft en slappdag. Imorse var jag på en AHA-behandling på klinik Electa. Men tro inte att det var en njutbar behandling. Tömning av pormaskar och syra i ansiktet var huvuddelarna i denna historia.
Men jag kände mig riktigt fräsch när jag gick därifrån om än lite rödrosig.

Sedan har jag väl inte gjort så mycket mer vettigt. Målat naglarna, vart ute på promenader och kollat på Greys.

 


På gravidfronten händer det inte så mycket.... Blev superglad imorse precis när jag vaknade för när jag tog handen på magen så kände jag en rejäl bulle. Men när jag 5 minuter senare hade tömt kissblåsan sjönk liksom magen ihop igen och bullen var som bortblåst...Snacka om besvikelse! Inte har jag känt nån rörelse heller!

Men här gäller verkligen uttrycket, den som väntar på något gott.....


Life turned out to be good, after all


Kom precis in efter att ha varit på långpromenad med Almis och F. Riktigt skönt faktiskt, just sådana här dagar när det är lite höstkallt men ändå soligt klagar jag inte alls på det svenska vädret. Men så fort det blir så där disigt, rått och regnigt, ja då undrar jag vad jag egentligen gör i det här landet.

Visste ni att jag och min pappa inte var alls långt ifrån att flytta till Singapore våren 2008, precis när jag träffat F uppe i Luleå? Dock blev det aldrig av på grund av att en närstående blev sjuk.
Tur i oturen, för vem vet hur mitt liv hade varit om jag åkt? Tror bestämt inte att jag skulle fortsätta dela livet med världens bästa Fernando, och jag skulle definitivt inte bära på min absolut mest värdefulla skatt tillsammans med honom.

 

Ha en underbar kväll allesammans, själv ska jag mysa ner mig i soffan med världens bästa sambo, soulmate och blivande pappa ♥


Lyxsallad til lunch



Varför gå till något café där dem tar överpris när man kan göra en supergod sallad hemma?
Yumsigt var det!



v. 17


Igår gick jag in i v. 17 och så här ser jag ut idag



Man kan allt ana en liiiiten bulle där


Barnet
Ditt barn är 11-12cm långt från huvud till stjärt och väger ca 150g. Huvudet är visserligen stort ännu, men det börjar se mer proportionerligt ut. Ögonen är fortfarande slutna, men de har blivit större och ögonfransar och ögonbryn har blivit längre. Underhudsfett börjar lagras, det hjälper till att hålla värmen samt ger energi. På huvudet växer mer och mer hår. Alla fingrar och tår har nu fått pyttesmå naglar. Det lilla hjärtat pumpar runt ungefär 24liter blod per dygn. Barnet blir medvetet om ljud utifrån och kan reagera på dem. Bröstkorgen hävs och sjunker när det tränar sin andning. Barnet befinner sig nu i den övre delen av livmodern och väger mer än moderkakan. Utifrån sett är barnet mitt emellan blygdbenet och naveln.

Mamma
Ökad svettning
är vanligt hos mamman, vilket beror på ökad blodmängd. Många kvinnor blir även täppta i näsan. Vidare kan slidan avge en ökad mängd sekret. Behovet av att kissa ofta bör ha gått över vid det här laget. Om du inte tänkt på det tidigare är det nu hög tid att börja tänka på mammakläder. Enklast och billigast är givetvis att låna något eller köpa begagnade kläder.

Info från gravid.se

Jag
Även om jag känner mig lite extra fläskig så har varit rätt så orolig då jag inte har gått upp ett endaste kilo sen inskrivningen för 1,5 månad sedan. Men idag när jag vägde mig hade jag gått upp ett kilo. Wohoo!
Annars mår jag oförskämt bra tycker jag. Den enda gravidkrämpan jag får stå ut med än så länge är denna sablans huvudvärk som kommer och går i princip varje dag.
Om en vecka är det rutinultraljud, läääängtar så jag spricker!


Tittar ner...


Jag har ett behov av att titta ner.
Starkt behov.

Jag har ett starkt behov av att titta ner på min mage. Ett behov jag aldrig tidigare haft.
 Händer det något, växer den, visst är den lite större än igår?




Man har så många tankar tankar när man är gravid. Ens hjärna går på högvarv. Det skiftar mellan lycka, oro, glädje, nervositet.

Om precis en vecka ska vi på rutinultraljud. Då får vi reda på om vår skatt där inne är frisk och växer som den ska. jag tror också att vår fantasibubbla spricker då och vi kliver ut i verkligheten. För just nu känns det som om jag och F lever i en dröm.

En dröm jag aldrig vill vakna ur....


H u v u v d v ä r k !



Förlåt för min usla uppdatering, idag är en dag som jag inte hoppas upprepar sig! Har haft fruktansvärd huvudvärk från det att jag vaknade imorse till nu (och den håller fortfarande i sig).
Har fått för mig att jag inte vill knapra några piller trots att det bara är alvedon. Får se om jag känner likadant när jag ska somna :/

Igår var det full rulle, jag och Emma var på Sturebadet och hade en kvalitetsdag tillsammans. Jättemysigt var det och det var skönt att vara där mitt i veckan när det inte är överdrivet med folk.

På kvällskvisten mötte jag upp mamma vid Globen och vi tittade på Glada Hudikteatern - Elvis. Riktig mysig och rolig show!

Nu blir det lite mat i magen, sen bums i säng tänkte jag. Imorn ska jag vara pigg och värkfri för då får vi gäster!

Godnatt!


Spadag

Vilket uschigt väder det är idag!

Vad passar bättre än att gå på spa en sådan här dag?
Jag och Emma beger oss till Sturebadet för att få maximal avkoppling!



See ya!





Goboken

Häromdagen fick jag hem ett paket som jag beställt från Goboken.
Gratis såklart :)

Finns många företag därute som försöker locka blivande föräldrar och hur gör dem det inte bäst än att skicka hem gratisgrejer. Bäst att utnyttja läget!
Så alla mom-to-be, klicka hem ett sånt här paket bums om ni inte redan gjort det!

 

Superfina grejer fick man i det här paketet:

 - Söt barnbok för de minsta, Prinsen och prinsessan
- Handbok för föräldrar,
Lek & lär tillsammans
- Fylla-i-bok,
Boken om dig
- Mjukt baby-hjärta

Just nu läggs de i baby-högen men kommer att plockas fram i sinom tid :)


v. 16

Går idag in i v 16 och jag mår verkligen hur bra som helst. Har svårt att förstå hur man kan gå från att må så otroligt dåligt som jag gjorde till att må helt fantastiskt, men jag klagar absolut inte!





Magen är fortfarande rätt så osynlig och det går verkligen upp och ner, ibland är magen "stor" och jag känner mig gravid och ibland är den fullständigt platt. Konstigt det där.

Väntar otåligt men ihärdigt på det lilla knyttets första sparkar.

Vem är du? ♥


En dag

Tvingade med mig F till Heron City och såg En dag på bio.

 

Har läst boken som jag tyckte var ruskigt bra så hade ganska höga förväntningar på filmen. Även om böcker alltid är bättre än när dem görs på film så var den här filmen riktigt bra. När jag gick ut från salongen kändes det som om jag hade gråtit i en vecka ungefär, riktigt tårdrypande film.

Kan verkligen rekommendera filmen, men gillar man att läsa så ska man definitivt läsa den boken först!

fascinerande historia....


UnderBARA barnmässan

Så blev det söndag....

Då var det dags för UnderBARA barnmässan som min kusin Katja, som också är gravid tipsade om.
Jag och F kom dit relativt tidigt precis efter dem hade öppnat, i hopp om att det skulle vara lungt då.
Men ack så fel vi hade.
Lååång kö, tusentals barnvagnar och mammor på krigsstigen. Det var inte långt ifrån att vi vände och tuffade hem igen men vi höll ut i den där kön och det var tur för när vi väl kom in var det faktiskt riktigt kul.

Dem hade mycket för gravida och bra mässpriser. Vi kunde inte hålla oss och vi köpte de första bebiskläderna från Lundmyr of Sweden.


Supersöta mjukisar och en bedårande baddräkt (unisex)

Köpte öven en del mammkläder till riktigt bra priser så svullot slipper gå med uppknäppta byxor i fortsättningen.

Och det bästa av allt, 15 min Shiatsumassage, specialanpassad för graviditeten!


Njutning på hög nivå!


Höststädning

På lördag morgon begav vi oss till "sommarstället" på Kanan för att städa upp och ordnigsställa inför vintern. Nästa gång man kan spendera tiden på ön är när det är tjock is och man kan spatsera över.
Ett tag dit alltså!

Jag blev lövansvarig medans de andra fick lite tyngre uppgifter och det var riktigt skönt att vara ute i höstvädret hela dagen. På kvällen blev man rätt så mosig och seg och då passade det perfekt att njuta på den stillsamma lilla ön med godis och lördags-tv.




Fredagsmys

Fullspäckad helg with no time to write!

Tar igen det nu :)
I fredags fick vi sällskap av Helena & Victor och dem fick smaka på min gudomliga gryta som jag hade kokat ihop under 3 timmar.

Medans våra gäster drack öl njöt jag och chauffören Helena av ett faktiskt väldigt gott alkoholfritt alternativ som jag fått av min syster.
Kan jag rekommendera för er som är gravida eller inte dricker alkohol!



Chapel Hill Sparkling 


Åh vad söta vi är !






NK plan 4 = Heaven

Oj vilket fint väder vi har haft idag. Just såna här dagar gör det ingenting att det är så kyligt ute.
Jag har varit en runda i stan och strosat, ätit lunch med Helena, köpt lite saker och åkt hem efter att mina fötter börjat värka som sjutton. Kan bara ana hur ont i fötterna jag kommer att ha om 4 mån!



Hamnade även på NK och av någon anledning så verkade gravitationen dra mig ända upp till plan 4 - Barn/baby-avdelningen. POFF sa det så var jag i himmelriket. Tycker generellt inte att märke på kläder osv har så stor betydelse, speciellt inte på spädbarn men det gick inte att undgå alla dessa underbara kläder från Ralph Lauren, Juicy Couture, Burberry.

Denna söta tröja från Juicy Couture gick loss på ca 900 kr.

Värt?


Hockeydags


Igår kväll var jag och F på hockey, DIF-LHC. En riktigt bra match där Djurgården höll övertaget hela matchen. När vi pluggade i Luleå hängde vi ganska mycket i hockeyhallen, men då höll vi såklart på Luleå. Jag är egentligen inte jätteintresserad av hockey, men när man har någon man känner i laget blir det en helt annan sak. Mr Jonas Almtorp som ni ser här nedan är den vi hänger efter, han är grym! Han är F:s barndomsvän och i Luleå lärde även jag känna honom och hans fru.




Grym match som slutade 4-1 till DIF.


v. 15


Tycker inte att min mage är så mycket att visa upp än, det händer inte så mycket. På morgonen är den platt, mitt på dagen ser jag lönnfet ut och på kvällen är den svullen. Så har inte riktigt en rättvis gravidmage än tycker jag och jag bara längtar tills den börjar spänna ut sig!

Den här veckan är jag i v. 15 och eftersom jag är lite av en Googlehypokondriker så söker jag givetvis information om andras mage i v. 15. Många magar är redan ganska stora medans andra är lite mindre. Men min finns ju inte alls...?
Är ju såklart jätteolika men jag är så sugen på att visa upp en fin mage utan att folk ska titta konstigt och undra om jag inte har fått i mig lite för många godispåsar på sistone.



Jag mår mycket bra förutom små pettinesser. Huvudvärk får jag på kvällarna. Har ganska svårt att sova och vaknar många ggr per natt men det har jag alltid gjort så... Vaknar däremot av att jag är så äckligt torr i munnen, riktigt obehagligt. Har tabletter bredvid sängen som producerar saliv så dem är mycket uppskattade när jag vaknar mitt i natten med Sahara i munnen. Täppt i näsan, men det lindras snabbt när jag lägger huvudet högt.
Annarsmår jag toppen, känner mig inte så gravid förutom att jag har lurat i alla det ;)


Pannkaksmys & Greys

Igår hade jag en sån fruktansvärd huvudvärk, så det blev ett varmt bad, lite pannkaksmys och Greys Anatomy. Sen kallade sängen och det var skönt att somna relativt tidigt för en gångs skull.





Nu känner man att det börjar bli kallt ute. Och det känns inte mycket varmare inne i lägenheten. Måste jämt sitta med tjocktröja och filt och helst med några mysiga värmeljus som höjer mysfaktorn.

Brrrrrrr!


Länge leve Internet!

Det känns kul att ha delat det största i livet med er. Men den primära anledningen till att jag har börjat blogga igen är att jag har en stor del av min familj i Skåne, vilket gör att dem fysiskt inte kan vara här och dela den här glädjen med mig. Dem kan inte känna på min mage, höra mina tankar eller se mig förändras både fysiskt och psykiskt.

Så, eftersom internet har kommit och berikat våra liv, kan jag inte annat än att utnyttja den möjligheten och låta min fina familj och släkt ta del av min coola resa online :)

Hoppas att det uppskattas!



En del av min underbara släkt


Två blir tre

Äntligen kan jag skrika ut min lycka!

Någonting händer i min kropp. Och det någonting är en liten liten människa som växer och utvecklas i min kropp. MIN kropp.
Så sjukt häftigt. Vet att det händer hela tiden, men just nu känns det som om jag är den enda i världen som är gravid och skulle kunna få Nobelpriset för det!




Vi ska bli en liten familj, jag Fernando och det lilla livet som växer inuti mig.

Det ska bli helt underbart ♥


Me, Myself & I

Kan inte riktigt sova, så jag har laddat ner ett lätthanterligt och ganska bra bildredigeringsprogram Picasa 3. Äntligen kan jag börja ha lite kul med bilder, och det blir lite roligare för er att följa bloggen också.

Kolla vilket snyggt collage jag lyckades med. Ibland får man va lite ego :)


Söndags-chill

Nu är helgen förbi, och det gick lika snabbt som vanligt.

Idag har jag fikat och pratat om allt mellan himmel och jord med mina underbara vänner Emma och Steffie.


En misslyckad hissbild


Mina fina vänner som alltid finns där ♥

Har även varit på födelsedagsmiddag hos min käre bror som blir 15 (?!) år imorgon.
Vad hände liksom?
Från att ha gett honom en leksaksbil för 10 år sen som han blir överlycklig av fick jag nu detta år slå in en kondom. Ett måste att ha när man fyller 15.


Liten har blivit stor


/C. Kramar


Lör 8 okt

Har inte haft tillgång till internet, därav min lilla torka. Kan tyvärr inte blogga från mobilen :(

Dem senaste dagarna har bjudit på mysig barnvaktskväll med Linusen, renovering av vår hall och lite mys hemma.



Och självklart har ju det spenderats en del tid på Wordfeud också. checka in den här utklassningen :)



/C. Kramar


Recept på marängtårta

Efter önskemål lovade jag att lägga upp receptet på den goooda marängtårtan.

Maräng:
4 st äggvitor
2 dl strösocker

Fyllning citronkräm:
4 st äggulor
1 dl strösocker
1 msk vetemjöl
1 dl vispgrädde
1 citron, skal + pressad saft
75 g smör

Garnering:
3dl vispad grädde
valfri frukt

Psst... För att få en stor tårta till ca 12 pers, dubbla allt och göra två marängbottnar, det har jag gjort på tårtan ni ser på bilden.

Tillagning:

1.
Sätt ugnen på 125°.

2. Vispa äggvitorna till halvhårt skum, tillsätt socker och fortsätt vispa till hårt skum. För att få marängen extra seg, vispa över vattenbad en stund. Bred ut smeten på smort bakplåtspapper i en 30 x 40 cm stor långpanna.
3. Grädda mitt i ugnen ca 1 timme och 20 min. Låt tårtbottnen svalna lite i långpannan innan du vänder upp den och drar bort papperet.

4. Fyllning: Lägg allt utom smöret i en kastrull. Vispa och sjud tills krämen tjocknar, det är viktigt att den inte kokar. Ta bort kastrullen från plattan och rör ner smöret. Låt krämen kallna.

5. Garnering: Dela tårtbottnen på mitten och lägg krämen emellan. Vispa grädden och bred den ovanpå. Dekorera med goda och fina frukter.

Voila!


Husbilsemester 2011

Tänker tillbaka till sommaren och en av de mysigaste semestrar jag åkt på, nämligen den omtalade husbilsemestern. Kan verkligen rekommendera det till alla som har tänkt tanken men inte vågat säga det högt.

Do it!

Jag, min F, mina fina vän Helena och hennes Victor tog vårt pick och pack och drog iväg till västkusten med en finfin husbil i en vecka.

En vecka som bjöd på sol, bad, spel, skratt, fylla, gigantiska pizzor, spa, grill och myyyycket mer som jag inte bör nämna i en offentlig blogg :)















♥♥♥


Knivsta - Vad är det?

Idag har vi tagit en halv day off jag och min F och åkt till Knivsta för att slappa lite. För er som inte vet det så är F uppvuxen i Knivsta. Skulle väl inte ta mig ut till landet utan anledning förstår ni väl. När vi precis träffades så visste jag faktiskt inte ens att orten Knivsta existerade.



  En frisk promenad i hagen bland kossorna blev det och en tur till Uppsala där vi gjorde lite ärenden. Köpte bl.a klinker som vi ska lägga i hallen så lägenheten som vi bott i i snart ett år blir färdig.

Dagens frisyr som jag tycker jag va så söt i :)


Mysdag hos Linus

Idag har jag haft en bus & mysdag hos min fina systerson Linus.

På vägen till Nykvarn höll jag faktiskt på att krocka (?!). Stod vid ett rödljus med en bil framför mig. Ser i ögonvrån att det blir grönt så då börjar jag rulla. Det gjorde inte bilen framför. Så det fick bli en riktig tvärnit inte många mm från bilen framför. Gav damen en skyldig ber-om-ursäkt-vink och fick tillbaka en det-är-ok-blink i backspegeln. Kanske inte är så roligt när jag skriver omdet så här men när jag en stund senare kör om denna dam som jag nästan körde in i ser jag i min egen backspegel att det är självaste Josefin Crafoord jag kunde ha kört på. Attans att jag inte bromsade 2 sekunder senare, då hade jag ju fått prata med denna coola person :)

Jaja, saknar redan Linus, men ska dit igen och vara barnvakt på torsdag.
Längtar ♥


På väg i det fina höstvädret


Bank, lek & bus

Oj, jag tog en liten sovmorgon idag och vaknade inte förrän 09.30. Kändes väldigt välbehövligt faktiskt.

Nu ska jag iväg på lite tråkiga bankärenden i stan. Eller tråkiga och tråkiga, det handlar i och för sig om inkommande cash så det är väl inte så tråkigt ;)

Sen rullar jag vidare till Nykvarn då jag har fått det viktiga uppdraget att hämt min älskade lilla prins Linus på dagis. Ni vet den där söta ungen som hade choklad runt hela munnen och bländande blå ögon på kalaset i söndags.  Så det blir nog en massa lek, bus & mys.



Underbar bild från i somras. Kom tillbaka till oss!


/C.Kramar


Tradition á la Räkmacka & Geisha

F fyller ju faktiskt år idag och så här ser Kramar-traditionen ut när man fyller år, som jag berättade igår.


Exklusiva räkmackor och smält geisha


Jag tror att F är ganska glad ändå att han hamna i min famn dör 3,5 år sedan, vem vill inte träda in i en sådan här familjetradition?!


Kalastajm


Idag gick det mycket bättre att lägga upp bilder.

För snåla för att köpa ballonger, då anväder man befintliga som är gratis. Såklart!






Mosters finaste var på plats



Även prinsessorna




Och tårtan som jag hade gjort... Oh My God! Den var himmelsk. Marängtårta med lemoncurd och grädde. Ja, ni hör! Jag är ganska duktig på att baka ändå :)


Kalasdag!

Idag har varit en produktiv dag faktiskt. Vi har storstädat hela lägenheten, tvättat, gjort tårta och fått ta emot våra familjer på en liten födelsedagsfika eftersom F fyller år imorgon.

Kvällen blev mycket lyckad men nu är jag heelt slut. Tur att det går nya avsnitt av Jersey Shore på söndagar så det är mer än OK att mysa ner sig i soffan och glo på ett avsnitt.




Tänkte visa lite bilder från kvällen men det går tyvärr skitsegt att ladda upp bilder, lyckades bara få upp denna. Hoppas det går lite bättre imorgon, då kommer fler! Vi hade ju en massa ungar här idag som jag bara måste få visa upp!

Nu är det läggdags, ska upp tidigt och göra en traditionell Kramar-frukost till min finaste. Vilken cliffhänger va, alla vill väl se se vad en sådan frukost innehåller :)

/C.Kramar


Sista sommarn

Heej!

Vad skönt med helg och såå fint väder det har varit!

Igår, lördag åkte vi till Kanan för att bara slappa och njuta. Och det var precis så det blev. Bikinin åkte på, solstolen gjordes redo och sen var det bara att njuta.



Dagen bjöd på sol, inge bad tyvärr (alldeles för kallt), vindruvor, Kantarell- och laxmackor, film och powernap. Kvällen slutade hos Helena & Victor med supergod efterrätt och trevliga samtalsämnen :)





Nu blir det storstädning och bakning för hela slanten för i eftermiddag blir det födeösedagsfika.

Ha en underbar söndag!


RSS 2.0