Glada fredag!

Goddag!

Har varit full fart idag så har inte ens haft tid att glutta på datorn.
Vi har för några veckor sedan vaxat vårat golv vitt i hela lägenheten men då vi inte var 100 % nöjda med golvet i köket fick grabbarna komma tillbaka och göra om och rätt! Och under tiden det torkar vilket tar några dagar ska vi helst undvika att vistas i köket. Och det är ju lite trixigt, speciellt när man blir hungrig. Så imorse blev det frukost på granncafét Thelins, mycket gott. Lite tur är det att man inte kan gå i köket hemma :)Ett litet stopp i Knivsta, mys med Alma och en härlig prommis i det varma (?!) vädret.Sen bar det iväg till Uppsala där ett möte stod på schemat. Jag och F träffade en kille som höll på med direktreklam..Vi måste ju marknadsföra oss på något sätt. Men han var inte säljare nog så vi föll inte för hans loja sätt.

Tillbaka till Knivsta för att i förskott fira F:s födelsedag med hans föräldrar. God mat och presentöppning, precis som det ska va!

Ska snart dra oss iväg söderut hem till Solna, men först blir det ett stopp i Märsta hos prinsessorna. Och om jag känner dem rätt blir det en maasssaa lek & bus./C.K
En andra chans

Vilken otrolig programserie det är som går på ettan. Varje avsnitt går rakt genom hjärtat, vilka människor! Är mäkta imponerad av dessa fantastiska människor som har "fått" en andra chans. Enligt mig låter titeln lite fel, det låter som dem skulle ha gjort något för att förtjäna den förändring dem tvingats gå igenom och sedan fått en andra chans.
Näe, dem här människorna vet hur livet ska levas och gör det bästa utav det! Tänk om jag själv, som är fullt frisk och inte handikappad på något sätt kunde vara så positiv till livet som dem är.


Bild från google

Jag föll speciellt för Pontus, som inte finns med på bilden. En sprudlande kille som sprider en massa postitiv glädje runt sig. Olyckligtvis har han nyligen avlidit av en komplikation medans programmen sänds. Livet är inte rättvist inte men jag hoppas att han springer och tjoar som aldrig förr på molnen däruppe!

Så detta inlägg tillägnar jag hjältarna i En andra chans, och speciellt Pontus.

Lev livet.


Att göra en lång historia kort...

Ska givetvis försöka ta tag i min tråkiga bloggdesign också... Hur jag nu ska lösa det som är så oteknisk. Men jag ska nog hitta någon som jag kan smöra till så det åtminstone blir lite trevligt att kika förbi här.

Som sagt, det har hänt en del ja. Sist jag bloggade bodde jag väl ändå hemma har jag för mig, letade lägenhet som en tok och jobbade på Mäklarhuset inne i stan.
Idag sitter vi, jag och min underbara Fernando i vår fina lägenhet i Frösunda och glor på Anna Book som bor mittemot oss.

Ville jobba närmare min bostad så jag bytte till kontoret i Solna men det blev ingen lång historia. Efter olika anledningar som jag helst inte vill ta upp i bloggen sa jag upp mig därifrån och valde att sluta mäkla och istället engagera mig i Fernandos firma inom familjejuridik. Så där befinner jag mig nu ungefär, för att göra en lång historia kort.

Är ni intresserade av vad som händer härnäst i min vardag får ni gärna följa mig här, annars låt bli. Helt valfritt :)

Nu blir det Idol!

Ciaao!


It´s true - I´m back!

Hade tänkt ta mig i kragen igen och börja blogga, vad tror ni om det?

Det var ju ett tag sen sist, och det har hänt en del också sen dess. Men kan ju inte ta allt i ett och samma inlägg. Så vi tar det lite pö om pö :)Welcome back, I say to me!


RSS 2.0