Sommaruppehåll

Hallå där!
 
Som ni kanske märker så har jag ett litet sommaruppehåll från bloggen, vi gör så mycket hela tiden så hinner inte riktigt sätta mig ner och blogga.
 
Nu är vi på Kanan och hänger, vi lyckades få fint väder idag och förhoppningsvis är det det imorn också men annars måste jag säga att det har varit en värdelös sommar!
 
Nellie växer så det knakar och det är underbart att få vara en del av hennes utveckling varje dag. V í har äntligen fått lite rutiner vad gäller nattningen och om dagarna är hon oftast gad och nöjd och hänger med på allt vi åker på, Det kommer en bättre uppdatering om hennes utveckling i ett senare inlägg, nu ska vi fösöka njuta av den lilla sommaren som är kvar! 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hörs snart igen!
 

Nellie 3 mån


Tiden rusar förbi och vi har haft äran att ha Nellie hos oss i hela 3 mån idag. Samtidigt som det känns som att hon har tillhört vår lilla familj hur länge som helst känns det som igår jag låg på förlossningsbänken och krystade för allt i mitt liv för att få möta min största kärlek i livet för första gången.

Vår tjej är ett riktigt charmtroll, dock väldigt svårtflirtad vissa gånger när man som en nörd gör allt för att få ett litet leende tillbaka. Hon har gett ifrån sig små skratt ett par gånger men ofta håller hon det inom sig och ler med hela ögonen istället. Men med hennes mörka kalufs på huvudet och hennes söta ansikte stjäl hon ofta showen vart vi än kommer.

Efter 3 månader trodde jag att man skulle få sova någorlunda bra på nätterna men Nellie har inte riktigt kommit in i några regelbundna nattrutiner än. Ofta somnar hon själv i sin egen säng för natten mellan 20-21 och sover i 4-5 timmar och sedan vaknar hon och vill ha mat varannan till var tredje timme hela natten. Snart åker hon in i hennes eget rum, då får vi se om hon lyckas sova längre stunder (hoppas hoppas).

Annars är Nellie en riktigt glad tjej som bara gnäller när hon vill något eller är övertrött. Hon älskar att höra ljudet av sin mamma & pappas röster och älskar att följa oss med blicken vart vi än går. Man börjar märka att hon tyr sig till oss och även om hon glatt sitter i andras knän så är det alltid bäst hos mamma och pappa och det är den bästa känslan som finns :)


Nellie, du är det bästa som hänt oss och vi älskar dig så mycket!

Sommarlov från bloggen?


Usch vad dålig man är på att blogga sommartid. Finns ju andra roligare saker att göra än att slå på datorn och hålla på inomhus. Det får liksom accepteras just nu att det blir lite glest melan varven och jag säger det igen, följ mig gärna på Instagram, där är det lite mer lättillgängligt att uppdatera!

Ckramar på Instagram.

Annars då?
Mammalivet rullar på och vi har världens finaste bebis som för det mesta sköter sig och är glad. Hon börjar närma sig 3 månader och det märks att hon är i en tillväxtfas för hon vill äta hela tiden (dock äter hon bara ca 5 min/gång så det kanske inte är så konstigt) och nätterna är väldigt oregelbundna med ganska många uppvaknanden.

Den här sommaren som inte ens gått hälften (eller har den det?) har vi hunnit vara i Malmö och Göteborg och åkt på dagsutflykter hemma.

Nu i skrivande stund väntar jag på att F ska komma hem från jobbet, sen drar vi ut till Kanan och stannar där tills vädret påpekar att vi borde åka hem.

Så sorry för gles uppdatering men antagligen har ni läsare också annat för er, allt handlar ju liksom inte om mig :)

Liten blir större..... 


RSS 2.0