Babygunga?


Tröttheten fortsätter....

Nellie sover sig igenom dagarna men på nätterna finner hon ingen ro alls och är vaken mestadels. Hon snyftar och vrider på sig, enda gångerna hon finner ro är när man har henne klistrad mot sig och det är verkligen inte hållbart i längden. Som tur är kan F somna hur som helst så inatt fick han sova med henne på sitt bröst i soffan medans jag kunde få några timmars sömn.

Frustrerande! Det skär i ens hjärta när ens lilla skatt gråter och det känns som att man inte kan göra nåt åt saken. Försökte faktiskt ge henne napp (eftersom amningen går så bra) men hon totalvägrar än så länge.

Vi behöver en babugunga har jag kommit fram till! Visst är det mysigt när hon jämt ligger på ens bröst eller i ens famn men ibland känner man bara att man vill ha armarna fria. Är sugen på denna gunga,

Fisher price rainforestNågon som har erfarenhet av babygunga och om det har lugnat ert/era barn?

Uppskattar alla tips :)


Kommentarer
Postat av: Frieda

Åh vet du, vi hade likadant i början, jättefrustrerande! För man behöver ju få de där 3 timmarna (förhoppningsvis) utan att de ligger klistrade mot en. Har ingen erfarenhet av gunga, men kan trösta dig med att det går över... Vi fortsatte med våra rutiner ändå och att visa skillnad mellan natt och dag, höll henne vaken ganska länge på kvällen och till slut vände det. Men gudarna ska veta att det går upp och ner... ;)

2012-04-18 @ 20:36:00
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: Katja

Ja du vet ju hur gungan funkat hos oss, som livräddare haha.

2012-04-18 @ 22:13:39
URL: http://ikatjashuvud.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0