Grötsuccé & Babysim

 
Idag lossnade det!
 
Med gröten alltså.... Hon sprattlar  inte precis av glädje när jag matar henne men varje gång hon gnäller till/öppnar munnen av missnöje kör jag in en sked och det går faktiskt ner! Idag fick hon nog i sig typ 3/4 av smakportionen, hurray! Dock är hon inte så förtjust i katrinplommonpurén så jag var idag och köpte päronpuré så hon får lite fart i brallan, provar det imorn :)
 
Idag har vi varit på babysim för första gången, åh vad mysigt det var. Är så glad att jag anmälde henne och vi var hela lilla familjen där. Nellie sprattlade och hade sig hela tiden, inte en enda sur min trots en liten kallsup och minimalt med sömn innan. Hon tokdäckade såklart direkt hon las i bilstolen, min lilla skatt. Tyvärr togs det inte några bilder därinne, får se om vi drar fram den när vi är lite mer bekväma i gruppen, hehe.
 
Tummen upp för babysim!
 
Imorgon väntar den andra träffen med mammagruppen på BVC, men vi har hela sommaren gått promenader tillsammans så det ska bli kul att våra bebisar ska få bonda lite.
Jag älskar mammalivet och allt som hör till
 
 
!
 
Det är supermysigt att amma, men att ge ersättning ger exakt samma närhetskänsla och ögonkontakt + att faktiskt pappa kan vara delaktig i matningarna. Tummen upp där med!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0