Nellie 3 mån


Tiden rusar förbi och vi har haft äran att ha Nellie hos oss i hela 3 mån idag. Samtidigt som det känns som att hon har tillhört vår lilla familj hur länge som helst känns det som igår jag låg på förlossningsbänken och krystade för allt i mitt liv för att få möta min största kärlek i livet för första gången.

Vår tjej är ett riktigt charmtroll, dock väldigt svårtflirtad vissa gånger när man som en nörd gör allt för att få ett litet leende tillbaka. Hon har gett ifrån sig små skratt ett par gånger men ofta håller hon det inom sig och ler med hela ögonen istället. Men med hennes mörka kalufs på huvudet och hennes söta ansikte stjäl hon ofta showen vart vi än kommer.

Efter 3 månader trodde jag att man skulle få sova någorlunda bra på nätterna men Nellie har inte riktigt kommit in i några regelbundna nattrutiner än. Ofta somnar hon själv i sin egen säng för natten mellan 20-21 och sover i 4-5 timmar och sedan vaknar hon och vill ha mat varannan till var tredje timme hela natten. Snart åker hon in i hennes eget rum, då får vi se om hon lyckas sova längre stunder (hoppas hoppas).

Annars är Nellie en riktigt glad tjej som bara gnäller när hon vill något eller är övertrött. Hon älskar att höra ljudet av sin mamma & pappas röster och älskar att följa oss med blicken vart vi än går. Man börjar märka att hon tyr sig till oss och även om hon glatt sitter i andras knän så är det alltid bäst hos mamma och pappa och det är den bästa känslan som finns :)


Nellie, du är det bästa som hänt oss och vi älskar dig så mycket!

Kommentarer
Postat av: Yasmin

Åh världens sötaste lilla tjej! <3

2012-07-08 @ 22:01:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0